Mandag 24. juni er det klart for avreise til Bournemouth. Vi er totalt 44 reisende som skal av gårde; 32 korpsinger og 12 voksne, og vi i reisekomiteen gleder oss!

Vedlagt finner dere blant annet programmet for turen, pakkeliste, ordensreglementet og en oversikt over reiseledere og romfordeling.

Her kommer i tillegg litt viktig informasjon til alle foreldre som skal sende sine barn på tur med korpset:

- Alle som reiser må ha gyldig pass (passet må være gyldig i hele perioden turen varer).
- Ta en kopi av passene som oppbevares hjemme i tilfelle passet kommer bort på turen.
- Alle under 18 år som reiser ut av landet uten egne foreldre, må ha en skriftlig bekreftelse fra foreldrene på at de får reise. Print og fyll ut fullmakt dere får på mail fra reiselederen og returner til reiseleder i god tid før avreise.
- Alle må ha Europeisk helsetrygdekort (E111).
- Alle korpsingene er forsikret gjennom korpsforbundet, men det er lov å ha egen reiseforsikring i tillegg.
- Gi beskjed til reiselederen for ditt barn dersom barnet ikke kan svømme. Vi må også få beskjed dersom noen ikke ønsker at deres barn skal delta på bading (badeland/strand) i løpet av turen.
- Avtal med reiseleder ang. oppbevaring av penger og pass, og gi beskjed om evt. medisiner, allergier eller annet som det kan være greit for reiselederen å kjenne til.
- Les gjennom ordensreglementet for turen sammen med korpsingen som skal reise.
- Vi spiser frokost og middag på hotellet hver dag. I tillegg organiserer reiselederne et felles lunsjmåltid til dagen. All mat og drikke utenom disse organiserte måltidene må korpsingene kjøpe selv.

Med hilsen reise og seminarkomiteen.