Vi har i dag gjennomført dugnad i øvingsrommet til korpset. Vi var 11 fremmøtte som jobbet i 4 timer inkl. pause med nybakte kanelboller. På grunn av at kommunen har fått pålegg om å gjøre endel utbedringer på skolen, ble dugnaden litt annerledes i forhold til planen. Gulvet i øvingsrommet skal skiftes ut i uke 7-8 derfor må vi flytte ut. Øvelse i kommende uke går som vanlig, øvelse i uke 8 foregår i Jærhuset.

Øvingsrommet er nå temmelig tomt, kun det aller nødvendigste er igjen. Utfordringen fremover kommer til å holde det like ryddig. De aller fleste møblene er kastet og skal ikke inn igjen, dette for å bedre den akustiske situasjonen i rommet. Vi skal henge opp lydabsorberende plater på veggene  etter at gulvet er skiftet. Sandnes kommune skal også bidra med tiltak for å gjøre øvingsrommet til korpset så bra som mulig mht. å ivareta dirigenter, instruktører og ungene våre sitt arbeidsmiljø.

Dette blir bra etterhvert. Det kan bli behov for å samles en gjeng etter uke 8 for å gjøre øvingsrommet ferdig, da sender vi ut ny melding og håper at det er noen som har mulighet for å bidra.

Vedlagt er bilder tatt etter dagens dugnad.